Saturday , December 3 2022

Libertatea: Nici Elon Musk, nici Angelina nu au fost în România

Luni dimineață, Libertatea a obținut confirmarea de la doi oficiali, din două instituții separate ale MAI, că „Elon Musk nu a intrat în România”. „Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”, a spus unul dintre ei. Fiind cetățeni americani, ambii ar fi avut nevoie, indiferent care ar fi fost calea pe care ar fi venit în România, să apară în evidența unuia dintre punctele de frontieră ale țării.

Conform sursei citate, cei doi oficiali ai Ministerului Afacerilor Interne, ambii cu poziții de coordonare, acces la informații și care au solicitat păstrarea confidențialității, fac parte din două instituții separate, care, legal, ar fi trebuit să știe de intrarea lui Elon Musk în țară.

Noaptea trecută a avut loc o petrecere la Castelul Bran la care au participat unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. Acolo au fost prezenți printre alții, Peter Thiel, fondatorul PayPal, ori Matt Danzeisen. Cu toate astea, în ciuda speculațiilor, fondatorul Tesla și SpaceX Elon Musk nu a fost prezent la eveniment.„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI. „După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta.

Informația că Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru un party de Halloween a apărut sâmbătă, prima dată pe site-ul Mediaflux, specializat în imagini tip paparazzi. Presa a preluat tot week-end-ul, apoi, știrea, cu puține excepții. Unele publicații au reușit chiar să obțină pe surse, de la organizatorii petrecerii, că Musk „va veni în România”.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …