Wednesday , November 29 2023

Larry Hagman, vedeta din "Dallas", a fost diagnosticat cu cancer


Actorul Larry Hagman, cunoscut drept interpretul lui J.R. din “Dallas”, a fost diagnosticat cu cancer, dar într-o form\ tratabil\, [i va fi în continuare în distribu]ia unei noi versiuni a celebrului serial american din anii ’80, potrivit Reuters.
Actorul în vârst\ de 80 de ani îl va interpreta în continuare pe J.R. Ewing în noul serial, în timp ce va primi tratament.
Un remake al celebrului serial “Dallas”, care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 [i pân\ în 1991, va intra pe micile ecrane în vara anului viitor, din distribu]ie f\când parte [i “veteranii” Larry Hagman, în rolul lui J.R., Linda Gray (Sue Ellen) [i Patrick Duffy (Bobby).
“În rolul lui J.R. puteam face orice f\r\ a fi pedepsit – mit\, [antaj, adulter”, a spus Hagman. “Dar acum am cancer. Vreau ca toat\ lumea s\ [tie c\ este o form\ de cancer foarte comun\ [i tratabil\. Voi fi tratat în timp ce lucrez la noul serial ‘Dallas’. Nu m\ pot gândi la ceva mai bun decât s\ lucrez la un serial pe care îl iubesc, cu oamenii pe care îi iubesc. {i-apoi [tim cu to]ii c\ J.R. nu poate fi învins”, a mai spus actorul.
Hagman a fost supus unui transplant de ficat în 1995, dup\ ani de alcoolism [i de atunci a sprijinit Funda]ia Na]ional\ pentru Rinichi [i s-a pronun]at [i împotriva fumatului.
Versiunea actualizat\ a serialului “Dallas” va fi produs\ de Warner Horizon Television [i difuzat\ de TNT.
Larry Hagman este actor, produc\tor [i regizor de film. Cel mai celebru rol al s\u este J. R. Ewing din serialul TV “Dallas”. Episodul “Who Shot JR?”, difuzat în 1980, a r\mas pân\ în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audien]\ din lume, iar serialul “Dallas”, difuzat în 13 sezoane între anii 1978 [i 1998, a avut o popularitate uria[\ pe plan mondial.

Vezi si

Ozzy Osbourne: Am cancer, dar dacă voi putea face un ultim concert voi fi fericit

Ozzy Osbourne a dezvăluit că medicii i-au găsit o tumoare la coloana vertebrală, în timpul …