Saturday , July 20 2024

Larry Hagman (J.R.) se topeste pe picioare. Slabit de cancer

“Se topeşte pe picioare. E un cadavru ambulant”. Asta spun apropiaţii legendarului Larry Hagman, actorul care l-a interpretat, între anii 1978 şi 1991, pe maleficul om de afaceri J.R. Ewing în cel mai urmărit serial din lume, “Dallas”. Din păcate, starul de 80 de ani e la un pas să piardă lupta cu cancerul de prostată, de care suferă de anul trecut.
Larry Hagman face faţă cu greu programului de filmări şi chimioterapiei, din cauza cărora a slăbit 20 de kilograme în două luni. E slăbit, epuizat, dar plin de ambiţie şi vrea să ducă la capăt filmările la noua miniserie “Dallas”, care urmează să se lanseze în curând în SUA.
Dacă în 1995, după ani lungi de dependenţă de alcool, a făcut un transplant de ficat care i-a salvat viaţa, acum medicii afirmă că starul mai are doar câteva luni de trăit. “Larry le zâmbeşte tuturor, dar, de fapt, e foarte trist, mai ales pentru că boala îl împiedică să aibă grijă de soţia lui, care suferă de maladia Alzheimer de vreo patru ani. A fost nevoit s-o interneze într-un azil pe cea alături de care a trăit vreme de 57 de ani”, au dezvăluit apropiaţii lui J.R. De când i s-a descoperit afecţiunea, actorul este susţinut de cei doi copii ai lui, Kristina şi Preston.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …