Tuesday , December 5 2023

Lady Gaga – primul artist din lume care a depasit un miliard de vizualizari pe YouTube

Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale c\rui videoclipuri au dep\[it un miliard de vizualiz\ri pe site-ul YouTube, informeaz\ contactmusic.com.
În ultimele luni, excentrica artist\ american\ a avut parte de o concuren]\ acerb\ din partea cânt\re]ului canadian adolescent Justin Bieber, îns\ a reu[it s\ se impun\ în aceast\ competi]ie la sfâr[itul s\pt\mânii trecute.
Potrivit speciali[tilor, Justin Bieber va dep\[i [i el grani]a primului miliard de vizualiz\ri pe YouTube pe parcursul lunii viitoare.
Lady Gaga le-a comunicat fanilor ei vestea cea bun\ prin intermediul unui mesaj postat pe platforma de micro-blogging Twitter, în care a declarat: “Am dep\[it un miliard de vizualiz\ri pe YouTube, monstrule]ilor! Dac\ vom continua s\ fim uni]i, vom putea face orice! V\ numesc regi [i regine ai YouTube-ului! S\ fi]i uni]i!”.
Lady Gaga are 24 de ani [i este câ[tig\toare a dou\ premii Grammy. Ea este considerat\ una dintre cele mai interesante [i originale artiste din noul val [i se bucur\ de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebr\ gra]ie unor hituri precum “Bad Romance” [i “Poker Face” [i a încântat publicul cu ocazia unor apari]ii live ie[ite din comun, purtând întotdeauna costume [ocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Vezi si

VIDEO. Julia Roberts, huiduită la televiziune în Marea Britanie, când s-a declarat fan Manchester United

Julia Roberts (56 de ani) a fost invitată la un talk-show din Marea Britanie și …