Thursday , October 6 2022

Lady Gaga, goală puşcă în apa îngheţată, fotografii postate pe Instagram

Cântăreaţa ne-a şocat din nou cu imaginile postate, zilele trecute, pe social media. Dezbrăcată complet, vedeta a intrat într-o cadă plină cu gheaţă, de unde le-a transmis mesaje fanilor ei.

După ce a stat la cadru ore întregi, filmând noul ei videoclip, Stupid Love, Gaga le-a arătat tuturor care este metoda optimă de recuperare fizică pe care o foloseşte ea. Vedeta de 33 de ani a postat fotografii şi filmuleţe cu ea într-o cadă plină cu cuburi de gheaţă, de unde le-a transmis admiratorilor ei câteva mesaje: “Sunt în deşert, într-o cadă cu gheaţă pentru că-i iubesc pe nenorociţii mei de fani!”, a strigat ea spre camera de filmat, acoperind astfel muzica care bubuia din boxe.

“Sunteţi şi voi cu mine în această cadă, ia uite unde aţi intrat!”, le spune artista fanilor făcând referire la logo-ul “Little Monsters” pus chiar pe cadă, după care se pregăteşte să încheie filmarea: “Vă iubesc, Mici Monstruleţi! Stupid Love.”

Lady Gaga a dezvăluit întreaga metodă de recuperare pe care o foloseşte şi care constă în trei paşi simpli: “Rutina mea de după spectacole: baie cu gheaţă timp de 5-10 minute, după care baie fierbinte timp de 20 de minute şi apoi alte 20 de minute într-un costum de compresie, plin cu gheaţă.” Contrastul de băi foarte reci şi băi fierbinţi încurajează pumparea sângelui prin organism, după un efort fizic substanţial, spun experţii.

Mai multe imagini pe okmagazine.ro

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …