Tuesday , December 6 2022

Lady Gaga foloseşte medicamente contra căderii părului

Lady Gaga a început să folosească un medicament recomandat contra căderii părului, serios afectat în ultimii ani, din cauză că artista americană l-a vopsit şi decolorat de prea multe ori, informează femalefirst.co.uk.

Cântăreaţa americană în vârstă de 25 de ani a început să folosească medicamentul Rogaine, încercând să stimuleze creşterea firelor de păr, după ce vreme de mulţi ani şi-a supus părul unui tratament destul de dur, în numele artei.
“De-a lungul anilor, Lady Gaga şi-a supus părul unui stres foarte mare. A turnat deasupra lui atât de multe substanţe chimice încât foliculii au fost distruşi. Speră ca medicamentul Rogaine să o ajute să repare o parte din răul deja făcut”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.
Potrivit presei internaţionale, artista a început să se îngrijoreze în legătură cu sănătatea părului său în timpul turneului mondial “Monster Ball Tour”, desfăşurat în perioada noiembrie 2009 – mai 2011.
O sursă a declarat că Lady Gaga s-a înfuriat foarte tare în culise, pentru că “de fiecare dată când îşi trecea peria prin părul ei deteriorat şi decolorat, găsea fire de păr peste tot – pe perie, pe podea, pe mâinile ei”.
Cântăreaţa, renumită şi pentru colecţia ei impresionantă de peruci, a vorbit recent despre efectele avute de produsele pentru decolorat asupra firelor ei de păr.
Lady Gaga, care este în realitate brunetă, are de câţiva ani părul blond platinat şi a spus într-un interviu pentru revista People că “are nevoie de o tunsoare chimică”, deoarece părul ei blond “a început să cadă”.
Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum “Bad Romance” şi “Poker Face” şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009. Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o “artista anului” pe 2010. Totodată, albumul “The Fame Monster” al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Vezi si

George și Amal Clooney au strălucit la gala Kennedy Center găzduită de soții Biden

George Clooney și soția lui, Amal, au făcut impresie la evenimentul laureaţilor Kennedy Center, găzduit …