Friday , October 22 2021

La un an de la moartea soţiei, John Travolta iese cu Demi Moore

În iulie 2020, Kelly Preston, soţia starului John Travolta, a murit de cancer, la 57 de ani. Travolta are 67 de ani şi a fost căsătorit cu Preston din 1991.

Durerea infinită a actorului a fost rememorată anul acesta, de Ziua Mamei, într-o postare emoţionantă pe Instagram: ”Dragă Kelly, mi-ai dăruit trei copii minunaţi. Îţi mulţumesc. Te iubesc şi îmi lipseşti. La mulţi ani de ziua mamei”, a scris răvăşit actorul.

Acum însă, la început de toamnă, o revenire sentimentală se vede la orizont pentru Travolta. Şi nu cu oricine, ci cu o divă a filmului mondial: Demi Moore, în vârstă de 58 de ani, fosta soţie a lui Bruce Willis, în vârstă de 66 de ani, şi a lui Ashton Kutcher, în vârstă de 43 de ani.

Surse de la Holly wood afirmă că John e bun și vechi prieten cu Bruce Willis și chiar acesta din urmă i-ar fi sugerat să iasă cu Demi.

Potrivit cotidianului Bild, cele două superstaruri au fost văzute luând masa de mai multe ori. O chelneriţă de la un restaurant din Florida a explicat: ”Au luat masa apropiaţi, la lumina lumânărilor. Era foarte romantică atmosfera, au râs mult şi chiar s-au ţinut de mână.” Iar asta nu pare chiar o întâlnire amicală, notează germanii de la Bild.

okmagazine.ro

 

Vezi si

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie cu un pistol de recuzită pe platourile de filmare

Actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din …