Sunday , July 21 2024

Kevin Spacey, numit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic

Kevin Spacey a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic din partea prinţului Charles, pentru servicii deosebite aduse culturii britanice, actorul având un rol determinant în revitalizarea activităţilor culturale organizate la Old Vic Theatre din Londra.
Potrivit accesshollywood.com, Kevin Spacey a fost numit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, primind această medalie în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată miercuri, la Clarence House, reşedinţa regală din Londra a prinţului Charles.
Kevin Spacey este directorul Old Vic Theatre încă din 2003 şi a avut o contribuţie decisivă în revitalizarea activităţilor culturale organizate în aceast teatru vechi de peste 200 de ani.
După ceremonia de premiere, actorul american a declarat: “Consider că arta şi cultura reprezintă o parte extrem de importantă din vieţile noastre”.
Acest premiu onorific este acordat cetăţenilor străini, în semn de recunoaştere a serviciilor excepţionale aduse de aceştia culturii britanice.
Kevin Spacey este câştigătorul a două premii Oscar, pentru rolurile din “Suspecţi de serviciu” (1995) şi “American Beauty” (1999), putând fi văzut recent pe afişele lungmetrajului “21: Şansa vieţii lui”, consacrat universului jocurilor de noroc din Las Vegas. Recent, renumitul actor american a apărut în “Shrink”, un film al cărui erou principal este un psihiatru care îşi consacră cariera starurilor de la Hollywood.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …