Monday , February 6 2023

Katy Perry și Orlando Bloom, vacanță în Hawaii după ce au devenit părinți

Katy Perry și logodnicul ei, actorul Orlando Bloom, sunt într-o vacanță romantică de iarnă în Hawaii. Cei doi au avut parte de un pic de relaxare împreună pentru prima dată de când au devenit părinți, în august, anul trecut.

Katy a fost fotografiată purtând un costum de baie mov, întreg, fără bretele, cu alură retro, Les Essentiels Cassiopée, de la Eres, care costă 485 de dolari.
Perry, în vârstă de 36 de ani, și Bloom, care are 43 de ani, nu și-au luat cu ei pe plajă decât niște prosoape pe care să stea și o geantă de paie în care să-și țină obiectele mici.

Cei doi și-au început relația în 2016, dar abia anul trecut, de Ziua Îndrăgostiților, s-au și logodit. Perry și-a dezvăluit sarcina la scurt timp după, într-un mod inedit, în videoclipul pentru piesa Never Worn White.

Daisy Dove Bloom, fiica ei și a lui Orlando, s-a născut pe 26 august 2020. „Plutim cu dragoste și mirare de la sosirea sigură și sănătoasă a fiicei noastre”, au declarat ei via Instagram. De atunci, cei doi au păstrat o discreție totală în ceea ce o privește pe micuță, nepermițând accesul fotografilor la ea și preferând să nu posteze poze cu ea în rețelele de social media.

elle.ro

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …