Saturday , July 20 2024

Justin Timberlake da vina pe mama lui pentru problemele sale în dragoste

Justin Timberlake este convins c\ are probleme în dragoste pentru c\ nu va g\si niciodat\ o femeie care s\ îi semene mamei lui, informeaz\ contactmusic.com.

Cânt\re]ul, în vârst\ de 29 de ani, a avut rela]ii cu Britney Spears, Alyssa Milano [i Cameron Diaz [i sunt zvonuri c\ ar urma o nou\ desp\r]ire, de actri]a Jessica Biel, cu care are o rela]ie din 2007.
Jessica Biel a vorbit public despre rela]ia dintre cânt\re] [i mama lui, Lynne, recunoscând c\ era îngrijorat\ în ceea ce prive[te momentul în care va face cuno[tin]\ cu ea, pentru c\ cei doi sunt foarte apropia]i.
[i Justin Timberlake a recunoscut c\ î[i compar\ constant iubitele cu mama lui.
“Suntem cei mai buni prieteni – este o femeie special\. M-a sus]inut tot timpul. Este unul dintre motivele pentru care am a[a de mult respect pentru femei. Nu voi g\si niciodat\ pe cineva la fel ca mama, nu-i a[a? Poate de asta am probleme cu fetele”, a declarat Justin pentru publica]ia Daily Mail.
Cânt\re]ul, compozitorul, produc\torul, dansatorul [i actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al forma]iei ‘N Sync, a c\rei lansare a fost finan]at\ de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu [ase premii Grammy [i un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul s\u album solo, “Justified”, iar al doilea album al lui Timberlake se nume[te “FutureSex/LoveSounds”, fiind lansat în 2006. Cu primele dou\ albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toat\ lumea, iar al\turi de ‘N Sync – 50 de milioane de unit\]i.
Cânt\re]ul american Justin Timberlake pare s\ se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, dup\ rolurile jucate în “The Social Network”, un film despre creatorul platformei Facebook, [i în comedia “Bad Teacher”, în care joac\ al\turi de fosta sa iubit\, actri]a Cameron Diaz.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …