Justin Timberlake da vina pe mama lui pentru problemele sale în dragoste

15 octombrie 2010, 17:05

Justin Timberlake este convins c\ are probleme în dragoste pentru c\ nu va g\si niciodat\ o femeie care s\ îi semene mamei lui, informeaz\ contactmusic.com.

Cânt\re]ul, în vârst\ de 29 de ani, a avut rela]ii cu Britney Spears, Alyssa Milano [i Cameron Diaz [i sunt zvonuri c\ ar urma o nou\ desp\r]ire, de actri]a Jessica Biel, cu care are o rela]ie din 2007.

Jessica Biel a vorbit public despre rela]ia dintre cânt\re] [i mama lui, Lynne, recunoscând c\ era îngrijorat\ în ceea ce prive[te momentul în care va face cuno[tin]\ cu ea, pentru c\ cei doi sunt foarte apropia]i.

[i Justin Timberlake a recunoscut c\ î[i compar\ constant iubitele cu mama lui.

„Suntem cei mai buni prieteni – este o femeie special\. M-a sus]inut tot timpul. Este unul dintre motivele pentru care am a[a de mult respect pentru femei. Nu voi g\si niciodat\ pe cineva la fel ca mama, nu-i a[a? Poate de asta am probleme cu fetele”, a declarat Justin pentru publica]ia Daily Mail.

Cânt\re]ul, compozitorul, produc\torul, dansatorul [i actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al forma]iei ‘N Sync, a c\rei lansare a fost finan]at\ de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu [ase premii Grammy [i un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul s\u album solo, „Justified”, iar al doilea album al lui Timberlake se nume[te „FutureSex/LoveSounds”, fiind lansat în 2006. Cu primele dou\ albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toat\ lumea, iar al\turi de ‘N Sync – 50 de milioane de unit\]i.

Cânt\re]ul american Justin Timberlake pare s\ se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, dup\ rolurile jucate în „The Social Network”, un film despre creatorul platformei Facebook, [i în comedia „Bad Teacher”, în care joac\ al\turi de fosta sa iubit\, actri]a Cameron Diaz.

reportersite