Tuesday , April 23 2024

J.K. Rowling: "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I" este filmul meu preferat din franciza

J.K. Rowling, autoarea romanelor care îl au ca protagonist pe vr\jitorul Harry Potter, a declarat c\ cel de-al [aptele film [i penultimul al francizei, “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea I”, este preferatul ei, informeaz\ Reuters.
“Acesta (“Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea I”, n.r.) este filmul meu preferat din franciz\”, a declarat Rowling la premiera londonez\ a filmului.
“Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea I” va intra în cinematografe pe 19 noiembrie [i se estimeaz\ c\ va aduce încas\ri spectaculoase pentru Warner Bros.
Reprezentan]ii studiourilor de film au decis s\ fac\ dou\ filme pe baza ultimei c\r]i din seria Harry Potter, dup\ ce primele [apte au generat, la nivel global, încas\ri de 5,4 miliarde de dolari.
În filmul “Harry Potter [i Talismanele Mor]ii: Partea I”, Harry, Ron [i Hermione pleac\ în c\utarea “horcruxurilor”, acele talismane în care Lordul Cap-de-Mort (Lord Voldemort) î[i p\streaz\ p\r]i din sufletul s\u, cu scopul de a r\mâne nemuritor.
Rowling a precizat c\ spre deosebire de protagoni[tii filmului, Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) [i Emma Watson (Hermione Granger), ea a avut mai mult timp s\ accepte finalul “epocii” Potter, deoarece a terminat de scris c\r]ile cu mult înainte de a fi încheiate film\rile la ultimele dou\ p\r]i ale francizei.
Scriitoarea a mai spus c\ ea crede ca a terminat cu personajul Potter, dar a refuzat s\ declare cu certitudine c\ aventurile vr\jitorului au ajuns la sfâr[it.
Seria de c\r]i Harry Potter s-a vândut în peste 400 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Vezi si

Un pub din Londra, menționat de Taylor Swift pe noul album, este sufocat de fanii artistei

Pubul “Câinele Negru din Vauxhall” (The Black Dog in Vauxhall) a cunoscut un succes neașteptat …