Wednesday , February 1 2023

IULIUS MALL DĂ STARTUL PROMOŢIILOR DE SEZON: OFERTE DE PÂNĂ LA 70%

Vara aceasta este mai frumoasă dacă îţi faci cumpărăturile la Iulius Mall. Magazinele preferate de bucovineni au pregătit oferte ispititoare la colecţiile de sezon, care ajung până la 70%. Indiferent dacă te pregăteşti de vacanţă sau îţi place să fii la modă, Iulius Mall te răsfaţă cu promoţiile pe care ţi le doreşti.

 Iulius Mall Suceava

Moda nu intră în concediu, aşa că ofertele estivale îi aşteaptă pe cei care vor să fie în tendinţe în magazinele brandurilor îndrăgite. Discounturi de până la 70% sunt propunerea Terranova, Nichi Cristina Nichita, Kenvelo, Adidas, Valerio Studio şi Be You. Piese vestimentare în trend, la jumătate de preţ, sunt la C&A, Motivi, Bigotti, Intersport, Motor, Junker şi Onix. Promoţii estivale de până la 40% sunt la Steilmann, iar de până la 30% la Seroussi, dar şi la Sofiaman, în funcţie de valoarea cumpărăturilor. Lista ofertelor ispititoare continuă la H&M, Janice, Ely Alindor, Blue 63, All Seasons şi Ghio`s Collection şi la alte branduri. Şi prichindeii se pot bucura de oferte la hăinuţele colorate de la Evel Mod.
 Pentru cei care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru vacanţă, CCC propune oferte de până la 70%, iar Deichmann şi Salamander depână la 50%. Şi Samsonite îşi întâmpină clienţii cu propuneri de shopping mai atractive cu până la 70%.
Accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă sau la plimbările din serile călduroase, aşa că Sabrini şi Millefiori întâmpină vara cu promoţii de nerefuzat. Nici produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit. La Sephora preţurile sunt mai mici cu până la 70%, la Pro Beauty Shop sunt discounturi de până la 30%, iar cumpărături  avantajoase se fac şi la Golden Rose sau Elgon Professional Hair Style. 
Cei care vor să îşi decoreze casa în tendinţele sezonului pot alege dintr-o varietate de articole cu discounturi de până la 40% de la Mobila Kalenda şi de până la 30% de la Your Home, Your Style, iar pentru confortul lor pot alege articole Top Shop cu preţuri înjumătăţite. La fel de apetisante sunt şi meniurile operatorilor din food court şi ofertele restaurantelor şi cafenelelor din Iulius Mall Suceava.
 Catalogul complet al reducerilor este disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …