Saturday , October 8 2022

Iata cine este femeia cu care a fost surprins in taxi Gerard Butler

hannay

Bruneta pe care Gerard Butler s-a chinuit s-o ascundă sub banchetă e cunoscută în Anglia drept o stilistă extravagantă.
La doar câteva zile după ce actorul scoţian Gerard Butler (43 de ani) şi-a petrecut vacanţa în România, alături de Mădălina Ghenea (25 de ani), el a fost surprins de paparazzi, la Londra, alături de o altă femeie. Bruneta ascunsă sub banchetă e o cunoscută stilistă din Anglia.
Imaginile compromiţătoare pentru Butler şi incomode pentru Mădălina, care filmează în Italia, au făcut weekendul trecut înconjurul lumii. După ce a ieşit dintr-un club şi s-a urcat într-un taxi, celebrul actor a fost fotografiat pe bancheta din spate a maşinii cu o femeie între picioare.
Gerard Butler spera să nu fie văzut alături de bruneta cu care îşi petrecuse noaptea în club, aşa că a ascuns-o cât a putut de bine. Din păcate, nu i-a prea reuşit.
Jurnaliştii de la “Daily Mail” au numit-o pe partenera actorului “mystery woman” (n.r. femeia misterioasă). De fapt, bruneta de pe bancheta lui Butler nu e chiar atât de misterioasă. Din contră, este o persoană cunoscută în lumea modei din Marea Britanie.
Numele ei este Hannay Bhuyia şi este o stilistă cunoscută în Londra. Hannah a fost editor la “Tank Magazine”, a lucrat adesea cu fotografi celebri, precum David Bailey şi Terry Richardson, şi a colaborat cu diverse formaţii de muzică, precum Oasis şi Kasabian and Hurts, dar şi cu cântăreţul Kanye West. Bruneta lui Butler se declară o admiratoare a caselor de modă Yves Saint Laurent, Christian Dior and Emanuel Ungaro.
Totul vine la zece zile după ce Ghenea şi Butler s-au relaxat în România. Mădălina l-a plimbat pe Transfăgărăşan, la Cabana Babele şi la Bran. Păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată!
“Nu cred că o înşală pe Mădălina. Se iubesc foarte mult”, a declarat pentru click.ro Dan Grecu, patronul hotelului de 4 stele „Valea cu peşti”, unde cei doi au petrecut prima lor noapte în România.
„Gerard e un tip deosebit. Foarte drăguţ, discret, politicos. Puţine vedete din România sunt ca el. Şi Mădălina e la fel, de un bun-simţ extraordinar. În plus, cât au stat la noi în hotel s-au purtat frumos unul cu altul. El e tandru şi foarte atent cu ea. Vorbesc degajat, sunt prietenoşi, parcă se cunosc de-o viaţă, nu doar de un an. Se consultă şi se sfătuiesc ca un cuplu vechi. Sunt făcuţi unul pentru altul. Sunt convins că se vor căsători şi le-am şi zis că mă ofer să le organizez eu nunta aici, pe malul Lacului Vidraru, de care Butler s-a îndrăgostit pe loc”, a povestit Dan Grecu.

Vezi si

Jared Leto îl va întruchipa pe Karl Lagerfeld într-un film biografic

Actorul american Jared Leto va juca rolul lui Karl Lagerfeld într-un nou film biografic, relatează …