Wednesday , October 5 2022

Iat-o pe Ana Maria Prodan facand flotari goala!

Ieri, WOWbiz.ro a publicat informatiile despre santajul la care a fost supusa Ana Maria Prodan de o persoana necunoscuta. Impresara era amenintata cu cateva fotografii trucate, care, sustinea santajistul, odata facute publice i-ar afecta imaginea. Iata fotografiile reale!
Celebritatea cuplului Prodanca-Reghe deranjeaza pe multi! Poate tocmai de aceea se gasesc destule persoane care incearca sa le face rau celor doi soti, iar tinta atacurilor este, mai mereu, Ana Maria. Recent, ea a fost santajata cu cateva fotografii trucate de o persoana necurata.
Imaginile pe care dorea sa le vanda publicatiilor ca fiind reale sunt niste facaturi! WOWbiz.ro a intrat azi in posesia intregii sedinte foto cu Ana Maria ca protagonista, iar pozele o prezinta ca o adevarata diva, nicidecum ca o femeie cu fata distorsionata si burta imensa.
Fotografiile au fost facute in 2007, inainte ca Ana sa il nasca pe Reghe jr. Inalta, sexy, cu pielea catifelata, impresara poate face concurenta oricarui manechin sau star de reviste pentru barbati. Iat-o pe Prodanca in cateva imagini incendiare, care nu au fost prezentate niciodata in pictorialul din revista. E in toata spendoarea ei, in pozitie de flotari, goala si provocatoare!
Sursa foto: Fanatik

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …