Sunday , April 21 2024

HBO pregătește în secret un nou serial, derivat din „Game of Thrones”

Un nou serial TV derivat din universul „Game of Thrones”, care va prezenta felul în care Aegon I Targaryen a cucerit regatul Westeros, ar putea fi produs de postul HBO, au declarat mai multe surse în exclusivitate pentru revista americană Variety, citată de Agerpres.

Acest proiect se află încă într-un stadiu incipient şi HBO nu a ales deocamdată un scenarist, însă sursele au spus că producătorii postului au început deja căutările întrucât postul de televiziune doreşte să aprobe proiectul şi ca serialul să intre în etapa de dezvoltare.

Sursele spun, de asemenea, că ar putea exista o componentă de lungmetraj a proiectului, adică HBO şi Warner Bros. ar putea să producă un lungmetraj ce ar duce apoi la un potenţial serial TV, deşi planurile în această privinţă nu au fost încă definitivate.

Viitorul serial TV ar relata felul în care Aegon şi surorile sale Visenya şi Rhaenys, care îi erau şi soţii, şi-au folosit armata şi pe cei trei dragoni ai lor pentru a cuceri şase dintre cele şapte regate din Westeros, cu excepţia regatului Dorne.

Procedând astfel, Aegon I a devenit primul rege al Westerosului, primul suveran care a stat pe Tronul de Fier şi totodată întemeietorul dinastiei Targaryen. Aceste evenimente ar avea loc cu aproximativ 300 de ani înaintea intrigii prezentate în Game of Thrones.

Reprezentanţii postului HBO nu au făcut deocamdată declaraţii pe această temă. Serialul despre regele Aegon I ar putea fi cel mai recent proiect pe care HBO îl dedică regatului Westeros.

După succesul global obţinut cu Game of Thrones, postul american a început să dezvolte mai multe seriale cu intrigi plasate în universul creat de scriitorul George R. R. Martin. Dintre numeroasele proiecte anunţate de-a lungul anilor, singurul care a primit undă verde şi care a ajuns pe micile ecrane este House of the Dragon.

Primul sezon al acestui serial a avut premiera în august 2022 şi a fost atât de bine primit de public, încât HBO a comandat sezonul 2 la mai puţin de o săptămână după lansarea primului sezon. Cel de-al doilea sezon se află în prezent în producţie. (Agerpres)

Vezi si

TikTok, la un pas de a fi interzis în SUA

Camera Reprezentanţilor a adoptat sâmbătă un proiect de lege care lansează un ultimatum către TikTok, …