Saturday , March 2 2024

Harry și Meghan au publicat o fotografie cu fetița lor de un an. Lilibet seamănă izbitor cu tatăl ei

Ducele și Ducesa de Sussex au publicat o nouă fotografie cu fetița lor, care și-a sărbătorit primul an de viață la Frogmore Cottage, în timpul Jubileului de platină. Lilibet, care poartă o rochie bleu și o fundiță albă pe cap, seamănă leit cu Prințul Harry și e roșcată, la fel ca fratele ei, Archie.

Lilibet a fost fotografiată de Misan Harriman, prietenul cuplului, care a participat la eveniment împreună cu soția, copiii și membrii familiei regale. De asemenea, Claire Ptak, care a creat tortul de nuntă pentru Harry și Markle în 2018, a oferit un tort special pentru aniversarea lui Lilibet.

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex a spus că petrecerea a fost, de fapt, un picnic intim, în curte pentru „prieteni apropiați și familie”. Printre invitați s-au aflat și cei trei copii ai Zarei Tindall, verișoara lui Harry– Mia, 8 ani, Lena, 3 ani și Lucas, un an. Prințul William, Kate și cei trei copii ai lor au fost invitați la eveniment, dar nu au participat.

Fiica lui Harry a întâlnit-o pentru prima oară pe Regina Elisabeta, de la care a moștenit numele de Lilibet, săptămâna trecută. Meghan și Harry au venit în Anglia cu cei doi copii pentru a sărbători cei 70 de ani petrecuți de suverană pe tron.

Regina și-a întâlnit strănepoata pentru scurt timp atunci când Ducii au ajuns în Marea Britanie. Regina și Lilibet s-au reunit apoi la Castelul Windsor, sâmbătă, înainte de ziua de naștere a micuței.

Harry, Markle și copiii lor au aterizat la Londra miercurea trecută cu un avion comercial și au participat la mai multe evenimente în timpul Jubileului, deși nu s-au alăturat celorlalți membri în timpul paradei Trooping the Color.

Cei doi au fost huiduiți, dar și aplaudați vineri, în timp ce părăseau Catedrala Sf. Paul din Londra. La slujbă, Harry și Markle au stat departe de Kate și William. Meghan și Harry au părăsit țara duminică, cu un avion privat.

okmagazine.ro

Vezi si

Iris Apfel, simbol excentric al modei, a murit la vârsta de 102 ani

Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York şi vedetă pe Instagram, …