Monday , February 6 2023

George Clooney și-a vândut compania producătoare de tequila pentru un miliard de dolari

clooney-tequila

Actorul american George Clooney a vândut pentru un miliard de dolari compania producătoare de tequila Casamigos, pe care o fondase alături de doi cunoscuți, a informat gigantul britanic al băuturilor Diageo, citat de Agerpres.
Diageo, care deține și alte branduri celebre precum Johnnie Walker, Smirnoff și Guinness, a declarat că suma inițială de vânzare a fost de 700 de milioane de dolari, la care se vor adăuga alte 300 de milioane de dolari în decurs de 10 ani, în funcție de performanța companiei.
„Dacă ne-ai fi întrebat acum patru ani dacă avem o companie de un miliard de dolari, eu nu cred că am fi spus da”, a precizat Clooney într-o declarație citată de mass-media din SUA, adăugând că valoarea din prezent a Casamigos reflectă „încrederea Diageo în compania noastră și încrederea noastră în Diageo”.
Clooney a fondat Casamigos, sau „casa prietenilor”, în 2013, alături de prietenul său Rande Gerber — soțul modelului Cindy Crawford și vecinul lui Clooney în Mexic, unde ambii dețin case de vacanță — și de omul de afaceri Mike Meldman.
De atunci Casamigos a devenit „brandul de tequila super-premium cu cea mai rapidă creștere din SUA”, potrivit companiei Diageo.

Vezi si

Grammy: Beyonce doboară recordul de premii, Harry Styles câștigă premiul pentru cel mai bun album

Beyonce a primit noi premii și a doborât recordul de distincții obținute vreodată la Grammy, …