Sunday , September 25 2022

“Friends: Reunion”: Platforma HBO GO a picat în SUA după ce serialul a fost online, iar în China a fost cenzurat 

În sfârșit, a apărut episodul special filmat cu actorii din Friends – mult așteptata reuniune a celor șase actori care au dat viață celebrelor personaje: Monica și Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Joey Tribbiani și Phoebe Buffay.

Deși mulți fani credeau că va fi un episod cu personajele, practic o continuare a serialului, reuniunea a fost una fără scenariu, în care actorii și-au amintit cei 10 ani petrecuți împreună și cele mai frumoase momente trăite pe platourile de filmare. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc şi Matthew Perry s-au reîntâlnit după 17 ani, iar gazda emisiunii a fost actorul britanic James Corden.

În episodul special au fost invitați însă și alți artiști care au avut roluri episodice, dar memorabile. De exemplu, fanii i-au putut revedea pe Tom Selleck (Richard), Emily Wheeler (Janice) sau pe Christina Pickles și Elliott Gould (părinții Geller).

În plus, cei 6 au recreat unul dintre cele mai faimoase episoade – the one with the embryos, sezonul 4, episodul 12 – în care Ross pregătește un set de întrebări pentru a vedea cine știe mai multe despre ceilalți prieteni: fetele despre băieți sau invers.

Apoi, ei au stat de vorbă cu James Corden, pe canapeaua portocalie din cafenea, chiar în fața fântânii unde a fost filmat intro-ul serialului.

Mulți fani au criticat gazda reuniunii, relatează Mirror. ”Am venit aici să văd Friends, nu pe James Corden cu cei din Friends”, ”Adoram reuniunea Friends până a fost distrusă de James Corden” sau ”Eram așa nostalgică uitându-mă la reuniunea Friends, apoi a apărut James Corden și mi-a distrus orice bucurie” – sunt doar câteva dintre comentariile publicate pe Twitter de fanii sitcom-ului.

Totodată, au avut intervenții și celebrități care nu au legătură cu serialul, ci sunt doar fani, precum David Beckham sau Kit Harrington, Justin Bieber, Lady Gaga. De asemenea, a vorbit despre serial și Reese Witherspoon, care a interpretat-o pe una dintre surorile Green.

De menționat este că platforma HBO GO, pe care a fost difuzat, a picat în SUA la scurt timp după ce a fost pus online episodul.

Programul a fost însă cenzurat în China şi a fost prezentat fără segmentele cu invitați, staruri precum Justin Bieber şi Lady Gaga. Aproximativ 6 minute din episodul special au fost eliminate pentru ca acesta să poată fi difuzat pe serviciile de streaming chineze.

Vezi si

Palatul Buckingham publică o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta

Palatul Buckingham a publicat sâmbătă o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta, în …