Tuesday , June 18 2024

Finantele l-au deconspirat pe Stig, misteriosul pilot al emisiunii Top Gear

.
Ben Collins, în vârst\ de 35 de ani, a fost cascador [i pilot la Formula 3, ar fi pilotul de la cea mai popular\ emisiune auto din lume, scrie The Telegraph.
Ben Collins  tr\ie[te în Bristol  [i adev\rata lui identitate a ie[it la iveal\ dup\ ce a fost v\zut îmbr\cat într-un combinezon alb de curse, ca acela purtat de Stig, [i a ]inut neap\rat s\ fie fotografiat la fel ca faimosul pilot, în timpul ac]iunii.
Stig este prezent în emisiunea “Top Gear” din 2003 [i testeaz\ cele mai tari ma[ini, iar timpii pe care îi ob]ine pe circuit reprezint\ puncte de referin]\ în cadrul show-ului.
Compania sa, Collins Autosport, a început s\ câ[tige foarte mul]i bani dup\ ce a început sa livreze “servicii de sofat pentru BBC, în special pentru programul Top Gear”, începand cu decembrie 2003, dat\ ce coincide cu apari]ia pilotului necunoscut.
Contactat de jurnalistii britanici, Ben Collins a declarat c\ nu este în ]ar\ [i nu poate vorbi la telefon.
Cele mai clare dovezi de pân\ acum cu privire la adev\rata identitate a pilotului emisiunii Top Gear vin la doar câteva zile dup\ ce BBC l-a amenin]at pe Stig cu procesul, dac\ acesta î[i va publica memoriile.
Michael Schumacher a jucat rolul lui Stig într-un episod, fanii fiind convin[i c\ pilotul german de Formula 1 este misteriosul pilot de teste de la Top Gear.  Identitatea sa a fost extrem de bine protejat\, de[i mul]i au speculat c\ în spatele c\[tii ar putea fi diver[i pilo]i britanici, norvegieni sau francezi sau chiar pilotul de F1 de la McLaren, Heikki Kovaleinen. În ianuarie, BBC a anun]at c\ în costumul lui Stig intr\ de fapt opt pilo]i! (realitatea.net)

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: