Saturday , July 20 2024

Filmul despre Freddie Mercury i-a adus şi o iubită! Rami Malek, îndrăgostit de colega de platouri

El a făcut un rol magnific în filmul Bohemian Rhapsody. Este vorba despre actorul de origine egipteană Rami Malek, în vârstă de 37 de ani. Ea a interpretat-o destul de bine pe iubita din tinereţe a legendarului Freddie Mercury, Mary Austin. Este vorba de tânăra actriţă americană Lucy Boynton, în vârstă de 24 de ani.

Ei bine, mult mai interesant este că cei doi n-au fost iubiţi doar în film, ci şi-au continuat relaţia în afara lui, semn că această peliculă minunată a însemnat naşterea unei frumoase poveşti de iubire.
Idila lor este semi confirmată, prin apropierea celor doi la evenimentele publice, chiar dacă nici Rami, nici Lucy n-au vorbit până acum despre cum a început relaţia lor, însă surse apropiate celor doi actori susţin că cei doi s-au îndrăgostit la filmările pentru Bohemian Rhapsody.
Aseară, Rami Malek şi Lucy Boynton au arătat extraordinar împreună la gala Governors Awards, care a avut loc în Los Angeles. Lucy a ales pentru acest eveniment o rochie roşie de la Rodarte, în timp ce Rami a îmbrăcat un costum negru, la care a combinat o cămaşă şic, în buline.
okmagazine.ro

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …