Friday , September 30 2022

Fiica lui Al pacino, arestata pentru conducere sub influenta alcoolului si a marijuanei

Julie Marie Pacino, fiica celebrului actor Al Pacino, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată sâmbătă, în New York, fiind acuzată că s-ar fi urcat la volan după ce consumase băuturi alcoolice şi fumase marijuana.
Al Pacino s-a întors în grabă la New York pentru a fi alături de fiica sa. El a fost văzut într-un aeroport din New York foarte grăbit, alături de iubita sa, actriţa argentiniană Lucila Sola.
Potrivit unor documente ale poliţiei, Julie Marie Pacino le-ar fi spus poliţiştilor care au tras-o pe dreapta că a băut trei beri şi a fumat marijuana înainte de a se urca la volan, scrie Daily Mail în ediţia online.
Julie conducea un Mercedes Benz din 2009, care avea talonul expirat, când a fost oprită de poliţie, în jurul orei locale 01:35. Ea a fost arestată şi acuzată de conducere sub influenţa alcoolului şi drogurilor. În maşina lui Julie Marie Pacino se mai afla un bărbat.
“Da, am băut trei beri şi am fumat marijuana acasă. Asta s-a întâmplat în urmă cu mai multe ore”, le-a spus Julie Marie Pacino poliţiştilor.
Jeff Berg, agentul lui Al Pacino, a declarat că actorul în vârstă de 71 de ani, laureat al unui premiu Oscar în 1993, pentru rolul din “Parfum de femeie”, nu ştia nimic despre acest incident.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …