Sunday , November 27 2022

Emma Stone a născut. Actrița din „La La Land” și Dave McCary au devenit pentru prima dată părinți 

Emma Stone a născut. Actrița în vârstă de 32 de ani și partenerul ei, Dave McCary, alături de care formează un cuplu de mai mulți ani, au devenit părinți pentru prima dată.

Mai multe surse citate de publicația TMZ au confirmat că Emma Stone a născut sâmbătă, 13 martie, în Los Angeles. Până în acest moment nu se cunosc sexul și numele copilului, însă acest lucru nu ar trebui să ne mire pentru că Emma Stone este una dintre celebritățile de la Hollywood care și-a păstrat viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Zvonurile privind sarcina actriței au apărut în luna ianuarie a anului 2021, atunci când a fost fotografiată în timp ce se plimba prin Los Angeles împreună cu o prietenă și s-a putut observa burtica de gravidă a actriței, scrie elle.ro.

Încă din mai 2020, au început să circule mai multe zvonuri cu privire la faptul că Emma Stone a decis să se căsătorească chiar în timpul carantinei impusă de pandemia de coronavirus. În cadrul unei emisiuni prezentate de Reese Witherspoon pe canalul de YouTube Hello Sunshine, Emma Stone a declarat că a fost nevoită să își amâne nunta din cauza pandemiei. Ulterior, mai multe surse apropiate actriței au confirmat faptul că Emma Stone s-a căsătorit.

În decembrie 2019, Emma Stone s-a logodit cu Dave McCary, iubitul ei din ultimii ani, și a împărtășit vestea cu fanii ei de pe Instagram.

Emma Stone și Dave McCary formează un cuplu din 2017. În noiembrie 2017, cei doi au fost surprinși pentru prima dată de paparazzi ținându-se de mână în timp de ce plimbau prin New York. Prima apariție pe covorul roșu a celor doi a avut loc în ianuarie 2019, la SAG Awards, premii unde Emma Stone avea două nominalizări. Potrivit mai multor surse, Emma Stone și Dave McCary s-au cunoscut în decembrie 2016, când actrița a fost gazda celebrei emisiuni Saturday Night Live. Dave McCary este scenarist și unul dintre regizorii emisiunii Saturday Night Live.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …