Friday , April 19 2024

Dracula, cel mai popular vampir

.
Contele transilv\nean este cel mai popular vampir din istorie, devansând în preferin]ele publicului personaje din seriale TV cum ar fi “Buffy, spaima vampirilor” [i “Being Human”, relateaz\ The Daily Telegraph în edi]ia de duminic\, citând un sondaj de opinie realizat de magazinul de science-fiction SFX.
Diabolicul vampir a fost interpretat memorabil de c\tre actorul Christopher Lee în în mai multe produc]ii Hammer [i a fost reînviat de c\tre Gary Oldman  (foto) în filmul “Dracula” din 1992, dup\ cartea lui Bram Stoker.
Dup\ Dracula, în topul popularit\]ii se afl\ vampirul Spike, din serialul tv “Buffy, spaima vampirilor”, urmat de vampirul Angel din acela[i serial.
Peste 8.000 de fani au luat parte la sondajul realizat pe site-ul www.sfx.co.uk, cu ocazia anivers\rii a 200 de ani de la înfiin]area revistei.
Popularul personaj Edward Cullen, interpretat de Robert Pattinson în “Twilight”, nu a reu[it s\ intre în top 10, figurând doar pe pozi]ia a 14-a.
Pe celelalte locuri în topul celor mai populari vampiri figureaz\, în ordine, John Mitchell (“Being Human”), Drusilla (“Buffy”), Eric Northman (“True Blood”), Mick St John (“Moonlight”), Selene (“Underworld”), Count Duckula (“Count Duckula”) [i Darla (“Buffy”).

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …