Thursday , November 30 2023

Divorț Bill – Melinda Gates. Miliardarul pleca anual în vacanță cu fosta iubită

Detaliile noi care ies la iveală despre divorţul lui Bill Gates ne înfăţişează o relaţie în care Melinda Gates a fost nevoită să accepte obiceiuri ciudate ale soțului ei, care ridică mari semne de întrebare.

Astfel, se pare că Bill Gates a menţinut pe tot parcursul căsniciei lui o legătură foarte strânsă cu fosta lui iubită, Ann Winblad. Atât de strânsă încât reuşise să se impună în faţa Melindei cu decizia lui de a pleca în fiecare an, într-un weekend prelungit, doar el împreună cu Ann Winblad, în destinaţii precum Indonezia şi Germania. O alegere care ar fi scandalizat orice altă soţie. Dar apropiaţii susţin că Bill are o relaţie de prietenie foarte specială cu Ann Winblad, care, la rândul ei, s-a căsătorit după despărţirea de Gates cu fratele actorului Kevin Kline, Alex Kline.

Melinda a fost nevoită să accepte încă de la bun început uriaşa influenţă a lui Ann asupra lui Bill – de altfel, acesta i-a cerut lui Ann aprobarea de a se căsători cu Melinda.

Într-un interviu pentru revista Time din 1997, Bill Gates mărturisea că el şi Ann sunt uniţi de pasiunea pentru biotehnologie. Tot atunci a povestit chiar el cum a întrebat-o pe fosta iubită dacă ar trebui să se însoare… “În timp ce am reflectat la acest pas, am sunat-o pe Ann şi i-am cerut aprobarea de a mă însura cu Melinda”. Gates şi Ann s-au cunoscut la o conferinţă IT şi şi-au început relaţia în 1984.

“Am păstrat prietenia, împărtăşindu-ne constant gândurile despre lume şi despre noi înşine. Şi ne minunăm cum ne-am început aventura într-o industrie puţin cunoscută şi am ajuns în centrul unui univers fascinant”, a spus şi Ann Winblad.

Azi în vârstă de 70 de ani, Ann este o femeie de afaceri împlinită, deşi nu are nici pe departe o avere comparabilă cu cea a fostului ei iubit. A fost consultant pentru IBM şi pentru Microsoft, a fondat compania de software Hummer Winblad şi are o avere de 15 milioane de dolari.

okmagazine.ro

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …