Tuesday , September 27 2022

Dezvaluire socanta de budoar facuta de Gabriela Cristea: "Marcel mi-a propus sa ne luam alti parteneri sexuali"

gabi cristea

Gabriela Cristea a facut o dezvaluire uluitoare intr-o emisiune TV. Vedeta afirma ca sotul ei i-a propus sa faca sex cu alti parteneri dupa care sa vina acasa si totul sa fie normal. Se pare ca Marcel credea ca totul ar merge mai bine in relatie daca ea si el fac o mica escapada. Fosta prezentatoarea a luat totul ca pe o gluma desi la inceput a fost socata de ce a putut gandi chiar cel langa care doarme noaptea.
“Marcel mi-a cerut sa ne gasim cate un partener sexual si apoi sa ne intoarcem in cuplu. M-a socat, poate el se plictisea. Pentru mine nu exista asa ceva, nu pot lua in calcul o asemenea afirmatie. Eu nu l-am luat in serios. Pentru ca nu ai cum sa stii ca partenera ta e in bratele altui barbat sau invers. Cum ma mai intorceam eu acasa? Eu am ochelari de cal. Eu cand am un partener nu ma uit in alta parte” a spus Gabi la WOWbiz.
Invitat la o emisiune de la Antena 1, Marcel Toader a dezvaluit si el ca i-a propus acest lucru Gabrielei. Fostul sportiv a explicat ca asta a incercat sa-si salveze casnicia.
“Intr-un cuplu traiesti cu speranta ca intr-o zi va fi un declic in bine. Intr-o seara, i-am prospus sa avem relatii separate, fara sa stie nimeni, doar noi. I-am spus ca poate o sa se intample ceva si o sa ne regasim, poate o sa ma aprecieze. Apoi, sa tragem linie. Eu vin dintr-o alta tara in care se face diferenta dintre sex si dragoste. Sunt teribil de deschis la minte. Am pus si asta pe masa numai ca sa ne regasim pe noi”, a declarat acesta.

Vezi si

Robin Wright, actrița din „House Of Cards”, divorțează și de al treilea soț, directorul casei de modă Yves Saint Laurent

După patru ani de mariaj, actrița americană Robin Wright s-a separat de directorul casei de …