Thursday , August 18 2022

Dev Patel, starul din „Slumdog Millionaire”, a intervenit pentru a salva un bărbat înjunghiat

Actorul Dev Patel, care a jucat rolul principal în filmul Slumdog Millionaire, câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film în 2008, și-a riscat viața pentru a opri o agresiune în Australia, în timpul căreia un bărbat a fost atacat cu cuțitul, scrie BBC, citat de Digi 24.

Lupta a avut loc în orașul australian Adelaide pe data de 1 august. Un bărbat și o femeie s-au bătut pe stradă și într-un magazin, bărbatul fiind înjughiat în piept cu un cuțit.

Purtătorul de cuvânt al lui Patel a spus că starul de cinema „a acționat din instinct”. Bărbatul care a fost înjughiat a supraviețuit atacului.

„Putem să confirmăm că noaptea trecută, în Adelaide, Dev Patel și prietenii săi au fost martorii unei altercații violente care se desfășura deja în afara magazinului”, au spus reprezentanții lui Patel pentru BBC News.

„Dev a acționat din instinct pentru a încerca să calmeze situația și să oprească lupta”, au spus aceștia. „Din fericire, grupul a acționat cu succes și a rămas la fața locului pentru a se asigura că va veni poliția și, într-un final, ambulanța”.

Un bărbat a fost înjunghiat înainte ca Patel și anturajul său să poată interveni.
Lupta a pornit pe stradă și s-a mutat în interiorul unei benzinării, acolo unde femeia l-a înjunghiat pe bărbat în piept, iar martorii au intervenit pentru a-i opri pe bătăuși.

Un bărbat de 32 de ani din Glengowrie a fost tratat la fața locului de ofițerii de pe ambulanță înainte de a fi transportat la Spitalul Regal din Adelaide.

Lupta a pornit pe stradă și s-a mutat în interiorul unui atelier auto, acolo unde femeia l-a înjunghiat pe victimă în piept, înainte ca actorul britanic să poată interveni.
Femeia în vârstă de 34 de ani care l-a înjunghiat pe bărbat a fost arestată, potrivit The Guardian. Mai multe detalii despre situație și despre motivul pentru care a avut loc incidentul nu se cunosc.

Vezi si

Tinerii se uită la televizor de aproape șapte ori mai puțin decât cei de peste 65 de ani

Tinerii se uită în prezent de aproape șapte ori mai puțin la televizor decât persoanele …