Saturday , May 25 2024

David şi Victoria Beckham au scos la vânzare "Beckingham Palace"

Sotii Beckham isi mai restring cheltuielile
Fotbalistul David Beckham şi soţia sa Victoria au scos la vânzare reşedinţa lor din Sawbridgeworth, Hertfordshire, supranumită “Beckingham Palace” şi evaluată la 18 milioane de lire sterline, informează Daily Mirror.
Potrivit sursei citate, cuplul se pregăteşte astfel să se stabilească definitiv în Statele Unite ale Americii, împreună cu cei trei fii, Brooklyn (11 ani), Romeo (8) şi Cruz (5).
“Ei nu se văd revenind să trăiască în Anglia tot timpul. Copiii s-au obişnuit acolo, vorbesc cu accent american şi David şi Victoria sunt încântaţi de stilul de viaţă de la Los Angeles. Adoră să fie aici, unde sunt plăcuţi, au mulţi prieteni şi simt că este casa lor spirituală”, a declarat o sursă apropiată de cuplu.
David şi Victoria Beckham au cumpărat proprietatea din Sawbridgeworth în 1999, cu 2,5 milioane de lire sterline. Ei se gândesc de şase luni să vândă reşedinţa. Recent au angajat un expert contabil să le analizeze cheltuielile şi au ajuns la concluzia că, având în vedere că mai au locuinţe în Los Angeles, Dubai şi Franţa, nu mai vor să suporte întreţinerea pentru proprietatea din Anglia.
“Beckingham Palace necesită foarte multe cheltuieli de întreţinere. Acolo se află o fermă cu animale, două piscine şi un teren imens. În această vară, au stat în Europa la castelul lor din Franţa. Clădirea din Sawbridgeworth a rămas goală, ceea ce i-a făcut să realizeze că nu are rost să o mai ţină. Studioul de design al Victoriei este în Battersea, astfel că atunci când ea vine în Anglia pentru afaceri stă la un hotel, pentru că este mai central. Ei cheltuiesc o mică avere pe facturile de hotel la Londra şi au o casă la o oră distanţă, care stă goală”, a precizat sursa apropiată de fotbalist şi de soţia sa.
Jucătorul intenţionează să cumpere o casă în centrul Londrei, pentru care sunt dispuşi să plătească 6 milioane de lire sterline. De asemenea, cuplul vrea sa cumpere un apartament în New York.
David Beckham are contract cu gruparea americană LA Galaxy până în 2012

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …