Dana Săvuică, consiliera ministrului Turismului, Maria Grapini

reportersite
23 ianuarie 2014, 13:02

dana savuicaDana Săvuică a devenit consilier al ministrului delegat pentru mediul de afaceri si turism Maria Grapini, urmand ca, alaturi de alte persoane publice cunoscute, sa ajute la promovare Romaniei peste hotare.

Dana Savuica, cea care aniverseaza azi 44 de ani, a trecut de la stadiul de model, designer si om de afaceri la cel de consilier in minister.

Mai exact, a acceptat propunerea de a se alatura altor persoane publice cunoscute pentru a deveni consilier al ministrului delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediu de afaceri si turism, Maria Grapini.

Alaturi de Dana Savuica se mai afla pe lista consilierilor Nadia Comaneci, Maia Morgenstern, Dan Puric, Helmuth Duckadam, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ovidiu Lipan Tandarica, naistul Nicolae Voiculet, Dumitru Prunariu si Dinu Sararu, informeaza Libertatea.

Dana Savuica provine dintr-o familie de diplomati, tatal ei, George Savuica, fiind multi ani la rand ambasador al Romaniei in Sri Lanka, Malaysia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru si Finlanda.