Sunday , September 25 2022

Concluzie soc a legistilor in cazul Malinei Olinescu: In raportul medico-legal nu scrie nimic de sinucidere

Moartea Mălinei Olinescu a fost catalogată ca sinucidere, dar în continuare rămâne un mister. Medicii legişti au întocmit un raport asupra morţii artistei, dar nu precizează cu exactitate cauza.
În raport nu este scris că artista s-ar fi sinucis sau că şi-a autoprodus lezuni cauzatoare de moarte, ci sunt trecute la cauzele morţii “leziuni vitale cauzate de căderea de la înălţime”. Mult mai interesant este faptul că în corpul Mălinei a fost descoperit un cocktail “şocant” consumat de artistă chiar înainte de a cădea de la balcon.
Analizele toxicologice au scos la iveală urme de alcool în sânge şi urină, totuşi cantităţile erau mici asta însemnând că totul era în faza de eliminare. În stomac legiştii au găsit un lichid tulbure care la analize a scos în evidenţă un sedativ puternic – Midazolam, un sedativ puternic, care consumat în cantităţi mari, te adoarme, fiind hipnotic şi poate acţiona ca somnifer. “Combinarea acestui sedativ cu puţin alcool e de-a dreptul… păcătoasă. Îţi dă o stare de euforie, uneori chiar cedează cordul, e un cocktail anxiolitic (care combate anxietatea – n.r.). Cine ia droguri, diazepam şi alcool îi cedează cordul şi moare direct, dar în acest caz nu s-a pus această problemă”, spun surse medico-legale.
“Ficatul ei era puţin cam gras, artrozic şi nu metaboliza normal, iar un rinichi elimina mai prost, deci nu trebuia să bea mult pentru a nu se concentra alcoolul în sânge de parcă ar fi băut de trei ori mai mult. Sub influenţa unei cantităţi mici de alcool şi cu un sedativ în sânge, care are efect antidepresiv, pe fondul acesta neuropsihic cu problemele ei, Mălina Olinescu putea face o mie de confuzii plus tulburări de echilibru. În astfel de condiţii, pur şi simplu nu mai ştii pe unde mergi. E foarte posibil să fie un accident, să fi confundat uşa dormitorului cu uşa de la balcon. Cine se aruncă nu stă să-şi dea jos papucii, ca atunci când se urcă în pat”, au mai adăugat aceleaşi surse, informează cei de la ziarul Ring.

Vezi si

Palatul Buckingham publică o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta

Palatul Buckingham a publicat sâmbătă o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta, în …