Friday , December 8 2023

Concert Iron Maiden joi seara, la București, la Romexpo

Legendara trupă britanică Iron Maiden susține un concert, joi seară, la Romexpo. Germanii de la Lord Of The Lost vor cânta în deschiderea spectacolului.

Show-ul, care face parte din turneul „Legacy of The Beast”, cuprinde hituri din întreaga carieră a formaţiei şi este considerat a fi una dintre cele mai extravagante şi spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual. În concertul de la Bucureşti, britanicii vor cânta şi piese de pe cel mai nou album, „Senjutsu”, lansat în septembrie, anul trecut.

Spectacolul de joi va fi deschis la ora 19:30 de Lord of the Lost, iar de la ora 20:50, timp de două ore, va cânta Iron Maiden.

Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziţiei, de la ora 18:00.

Organizatorii informează că este interzis accesul în spaţiul concertistic cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de agenţii de securitate.
Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Organizatorii nu recomandă prezenta la concert a copiilor fără căşti de protecţie. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Iron Maiden a mai concertat în România în 2016.

 

 

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …