Saturday , December 3 2022

Celine Dion, pe afișul unei comedii romantice în 2023

Cântăreața Celine Dion, un star al muzicii pop internaționale, a anunțat miercuri că va face parte din distribuția comediei romantice “Love again”, care va fi lansată în cinematografe în 2023 și în care artista canadiană va interpreta propriul rol, informează AFP.

“Ne vedem la cinema!”, a declarat Celine Dion într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, în care a precizat că va juca în acea peliculă alături de o vedetă a filmelor indiene de la Bollywood, Priyanka Chopra Jones, și de actorul scoțian Sam Heughan, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul dramatic “Outlander”.

De asemenea, Celine Dion a anunțat că va lansa câteva cântece noi pe care le-a înregistrat pentru acest film produs de studioul Sony și care va ajunge în cinematografe pe 12 mai.
Filmul “Love again”, regizat de Jim Strouse, prezintă povestea unei tinere femei care continuă, după moartea logodnicului ei, să îi trimită acestuia SMS-uri. O idilă se înfiripă atunci între ea și noul titular al numărului de telefon, un jurnalist, grație cântăreței Celine Dion, căreia el trebuie să îi dedice un portret jurnalistic.
În aprilie, Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, a amânat pentru 2023 toate concertele programate în acest an în secțiunea europeană a turneului ei mondial “Courage World Tour”, din cauza unor probleme de sănătate persistente.
În ultimii ani, vedeta canadiană a fost nevoită să anuleze sau să amâne numeroase spectacole din motive medicale și din cauza pandemiei de COVID-19. (Agerpres)

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …