Friday , June 2 2023

Cele mai urate rochii de la Globurile de Aur

Michelle Williams (stanga) si Sarah Michelle Gellar
Unele vedete nu au fost foarte inspirate când şi-au ales ţinutele pentru apariţia la Globurile de Aur 2012. Iată care au fost cele mai urâte rochii purtate pe covorul roşu în acest an.
Sarah Michelle Gellar a purtat o rochie Monique Lhuillier, pantofi Jimmy Choo şi bijuterii Bvlgari, reţeta pentru o ţinută superbă. Numai că a lăsat alegerea rochiei în seama fetiţei sale de doi ani. Si se vede! O rochie amplă, cu un imprimeu cel puţin ciudat pentru o gală de asemenea amploare.
Rochia Jason Wu a lui Michelle Williams a avut o croială frumoasă, uşor retro, însă în ansamblu a fost o alegere neinspirată din cauza combinaţiei de culori şi texturi – catifea cu voal.
Amanda Peet şi Jessica Biel şi-au dorit apariţii diafane şi delicate, dar au ales greşit rochiile. Amanda nu a fost destul de elegantă pentru o asemenea gală şi în plus, cele patru volane suprapuse o fac să pară mai plinuţă decât este. Rochia Marc Jacobs nu a avantajat-o de această dată.
Amanda Peet (stanga) si Jessica Biel
Jessica Biel se pregăteşte de nuntă, e drept, şi probabil a vrut să încerce de pe acum o rochie de mireasă, însă creaţia Elie Saab nu este potrivită nici pentru covorul roşu, nici pentru nuntă. Rochia Jessicăi a fost prea complicată în partea de sus şi prea “serioasă”, fără decolteu şi cu mâneci lungi. (unica.ro)

Vezi si

Un cunoscut actor american, găsit vinovat de viol. Ar putea sta până la 30 de ani în închisoare

Actorul american Danny Masterson, cunoscut în special pentru rolul din „That ’70s Show” a fost …