Saturday , October 1 2022

Catalin Botezatu paraseste Antena 1 si se muta cu arme si bagaje la Kanal D

botezatu

Cătălin Botezatu se mută la Kanal D. Designerul se află în negocieri avansate cu postul TV care-l dorește ca prezentator pentru o nouă emisiune de divertisment de genul reality show. Botezatu are de cinci ani contract cu Antena 1.
De numele lui Cătălin Botezatu sunt legate trei emisiuni: „Burlacul”, „Next Top Model” și „Burlăcița”.
Televiziunea turcă îl curtează pe Botezatu de mai mulți ani, iar acum designerul este pe cale să le accepte oferta pentru aproximativ 25.000 de euro pe lună.
Kanal D se află într-o scădere dramatică de audiență, mai ales după ce a fost întreruptă difuzarea serialului de mare succes “Suleyman Magnificul”. Chiar de la începutul anului, televiziunea turcă este depășită constant de Pro Tv și Antena 1.
Astfel, turcii de de la Kanal D sunt hotărâți să aducă în “curtea” lor cât mai multe vedete pentru consolidarea poziției pe piață.
„Da, este adevărat că voi continua colaborarea cu Cătălin la o altă televiziune. Cu el aș lucra oriunde pe planeta asta. Am trecut prin multe, am ajuns să fim prieteni după ce ne-am urât și am avut și conflicte. Profesional, ne-am ascuțit sabiile împreună”, a spus, Vlad Sterescu, directorul CVB (Creative Vision Broadcast), casa de producție cu care a lucrat Botezatu pentru cele trei show-uri și care a reziliat contractul cu Antena 1, potrivit Yahoo OMG.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …