Saturday , July 20 2024

Cameron Diaz se retrage din actorie după ce termină filmările la pelicula „Back in Action”

Cameron Diaz, îndrăgita actriță cunoscută pentru rolurile sale din filme precum “Charlie’s Angels” și “The Mask”, se va retrage din actorie după ce va termina filmările la viitorul său film Netflix “Back in Action”, unde joacă alături de Jamie Foxx. Diaz, în vârstă de 50 de ani, vrea să se concentreze pe rolul de mamă pentru fiica ei în vârstă de 3 ani, Raddix, și a constatat că orele lungi de filmare sunt prea greu de echilibrat cu viața de familie.

Potrivit unei surse citate de Marca, “aceste zile de lucru de 10 ore, una după alta, au fost foarte solicitante pentru ea, deoarece urăște să fie departe de Raddix. Cameron iubește să fie mamă mai mult decât orice pe lume”. Soțul lui Diaz, Benji Madden, o susține în cariera ei de actriță, dar timpul petrecut pe platourile de filmare a fost greu și pentru el.

Decizia lui Cameron de a se retrage nu este pe deplin surprinzătoare, deoarece ea a mai făcut asta o dată, dar a revenit în actorie, după opt ani. Cu toate acestea, Diaz i-a surprins pe fani când a revenit la actorie pentru a juca în “Back in Action” alături de Foxx. Filmul, o comedie de acțiune regizată de Seth Gordon, urmează să fie lansat în 2024.

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …