Thursday , April 18 2024

Cameron Diaz este cea mai “periculoasa” vedeta pe internet

.
Actri]a Cameron Diaz este cea mai periculoas\ vedet\ pe internet, surclasând-o pe Julia Roberts, care este pe locul al doilea, într-un top realizat pe tema securit\]ii online efectuat de compania specializat\ McAfee, informeaz\ AFP.
Imaginea actri]ei Cameron Diaz este cel mai des folosit\ pentru a atrage internau]i pe anumite site-uri capabile s\ introduc\ viru[i pe computerile utilizatorilor.
“Delincven]ii de pe internet folosesc foarte des numele unor celebrit\]i populare pentru a atrage oamenii pe site-uri care r\spândesc programe malware. Oricine caut\ pe internet cele mai recente imagini ale unei vedete poate s\ î[i contamineze computerul cu un virus”, se arat\ într-un comunicat al McAfee.
Pre[edintele american Barack Obama [i fostul guvernator al statului Alaska Sarah Palin apar [i ei în topul McAfee, dar spre finalul calsamentului.
Un internaut care caut\ poze cu actri]a Cameron Diaz are o [ans\ din zece s\ se reg\seasc\ pe o pagin\ web periculoas\, ceea ce ar permite delincven]ilor de pe internet s\ preia controlul asupra computerului [i s\ foloseasc\ toate datele din el.
Astfel, dac\ internau]ii caut\ un wallpaper cu celebra Diaz, riscul de a-[i virusa computerul cre[te la 19%. pe de alt\ parte, dac\ un internaut caut\ poze cu Julia Roberts, riscul de a î[i virusa computerul este de 9%, dar cre[te la 20% dac\ este c\utat un wallpaper.
Anul trecut, McAfee a desemnat-o pe Jessica Biel drept cea mai periculoasa vedet\ din mediul online.

Vezi si

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o operațiune din Al Doilea Război Mondial

Prin cel mai recent film al său, ”The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, inspirat de o …