Thursday , August 18 2022

Britney Spears, acuzata ca in casa ei s-ar fi gasit urme de metamfetamina

Fostul manager al lui Britney Spears, Sam Lufti, a declarat că, în urmă cu cinci ani, câini specializaţi în detectarea drogurilor ar fi mirosit urme de metamfetamină în casa artistei, informează Daily Mail.
Lufti se pregăteştea, de altfel, pentru un proces împotriva lui Britney Spears, care în prezent face parte din juriul emisiunii “X Factor”. În acest sens, fostul agent al lui Spears a depus actele în instanţă, potrivit TMZ.
În repectivele documente se menţionează temele pe care doreşte să discute Lufti. Una dintre întâmplările pe care Lufti vrea să le aducă în faţa justiţiei este faptul că, în 2007, un câine specializat în detectarea drogurilor a găsit urme de metamfetamină în casa artistei. Potrivit lui Lufti, urmele se aflau pe carpeta pe care copiii lui Spears (stunci în vârstă de un an, respectiv 3 ani) se jucau. Mai mult, fostul agent al starului menţionează că, după acest incident, vedeta i-a cerut să spele mocheta şi să înlocuiască parchetul.
Fostul manager al artistei mai afirmă că Spears i-ar fi spus că tatăl ei, Jamie, este “un alcoolic abuziv” şi un “rasist violent”.
Lufti i-a dat în judecată pe Britney Spears şi pe părinţii ei în 2009, din cauză că artista nu ar fi respectat contractul care îl semnase cu el, dar şi pentru calomnie. Lufti îşi doreşte să o aducă pe Spears ca martor în proces, în condiţiile în care părinţii artistei au declarat că el ar fi drogat-o pe cântăreaţă şi că i-ar fi interzis să ia legătura cu familia.
Britney se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.
Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului “Circus”, în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie “Glee”, după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, “Femme Fatale”, din care single-ul “Hold It Against Me” a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Vezi si

Tinerii se uită la televizor de aproape șapte ori mai puțin decât cei de peste 65 de ani

Tinerii se uită în prezent de aproape șapte ori mai puțin la televizor decât persoanele …