Friday , December 9 2022

Bradley Cooper, într-o nouă relație. Iubita lui – mâna dreaptă a lui Hillary Clinton

Bradley Cooper și Huma Abedin formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, potrivit unei surse citate de revista People. Cei doi ar fi împreună de ”câteva luni” și s-ar fi cunoscut prin intermediul editorului șef al Vogue, celebra Anna Wintour.

Potrivit surse citate, Bradley Cooper, actorul cunoscut, printre altele, pentru rolul interpretat în filmul ”A Star is Born” și pentru cel din „Silver Linning Playbook”, și Huma Abedin, care a făcut parte din echipa lui Hillary Clinton, ea fiind vice-președinte al campaniei pentru președenția SUA a acesteia, sunt împreună de câteva luni, însă cei doi au ales să-și păstreze relația secretă, având în vedere că Huma se află în proces de divorț cu Anthony Weiner, un fost congresman din New York, care a demisionat după ce în presă au apărut niște mesaje pe care le-a trimis unor tinere pe Twitter.

”Bradley a fost foarte discret în ceea ce privește relația cu Huma. Se întâlnesc de câteva luni, dar au vrut să fie discreți.”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Huma Abedin a fost căsătorită cu Anthony Weiner, iar divorțul lor a început în 2017, când el a recunoscut că a trimis mesaje explicite unor tinere pe rețelele sociale și a fost condamnat la 21 de luni de închisoare. Cei doi au un fiu de zece ani, pe nume Jordan Zain Weiner.

Totodată, sursa respectivă a povestit că Bradley Cooper și Huma Abedin au multe lucruri în comun: ”Sunt perfecți unul pentru celălalt.”

De asemenea, aceeași sursă a dezvăluit că Abedin le-a mărturisit unor prieteni că există ”un bărbat în viața ei”, însă nu le-a dezvăluit identitatea lui. În plus, potrivit jurnaliștilor de la People, cei doi au fost prezenți în luna mai, la Met Gala, însă nu au fost văzuți împreună pe covorul roșu.

 

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …