Friday , June 21 2024

Brad Pitt, întâlniri romantice cu supermodelul Emily Ratajkowski

Supermodelul Emily Ratajkowski și actorul Brad Pitt au fost văzuți împreună în ultima vreme la New York și Paris, schimbând gesturi tandre.

Ea i-a atras atenția lui Brad Pitt încă din 2020, de la petrecerea Oscarurilor organizată de Vanity Fair. O sursă a menționat OK!Magazine SUA: ”Brad s-a îndrăgostit de Emily din 2020, de la petrecerea Oscarurilor. Au avut ocazia să discute și să se cunoască, fără a deveni intimi.”

Potrivit unor publicații mondene americane, Emily Ratajkowski și Brad Pitt ar fi început o idilă. Cei doi au luat prânzul împreună la un restaurant elegant din Paris, iar fanii i-au văzut câteva zile mai târziu schimbând priviri tandre și ținându-se de mână într-un local din New York, SUA.

Emily, în vârstă de 31 de ani, s-a despărțit de soțul său Sebastian Bear-McClard după numeroase infidelități ale acestuia. Modelul are un băiețel pe care l-a adus pe lume în 2021, dar silueta sa impecabilă de model s-a păstrat și după sarcină.

Ratajkowski a fost implicată într-un scandal cu Robin Thicke, artistul cunoscut pentru hitul “Blurred Lines”, pe care l-a acuzat că a agresat-o sexual la filmările clipului. Destăinurile au fost făcute în cartea scrisă de tânără.

Emily Ratajkowski a mărturisit că Robin Thicke a apucat-o de sâni: ”M-a apucat din spate, de sâni. Instinctiv m-am îndepărtat şi m-am uitat la Robin Thicke”, a dezvăluit supermodelul în cartea sa ”Corpul meu”, lansată în 2021.

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …