Tuesday , July 5 2022

Bonnie Tyler va reprezenta Marea Britanie la Eurovision

Cântăreaţa galeză Bonnie Tyler va reprezenta Marea Britanie la ediţia din acest an a concursului Eurovision, informează contactmusic.com.
Cunoscuta artistă, în vârstă de 61 de ani, va interpreta piesa “Believe In Me”, compusă special pentru ea de muzicianul american Desmond Child şi de compozitorii britanici Lauren Christy şi Christopher Braide.
Cântăreaţa britanică, calificată direct în finală în calitate de reprezentantă a Marii Britanii, va evolua pe 18 mai, pe scena Eurovision 2013 în oraşul Malmo din Suedia.
Potrivit BBC, Desmond Child a colaborat cu Bonnie Tyler de multe ori în trecut şi a compus o serie de cântece de succes pentru trupele rock americane Kiss şi Bon Jovi.
Totodată, el a compus două dintre piesele de succes interpretate de Ricky Martin – “Livin’ La Vida Loca” şi “She Bangs”.
Bonnie Tyler este una dintre cele mai cunoscute artiste pop care vor reprezenta Marea Britanie în concursul Eurovision. Anul trecut, veteranul Engelbert Humperdinck s-a clasat penultimul, pe locul al 25-lea, cu doar 12 puncte, iar în 2011, grupul Blue a reuşit să se claseze doar pe locul al 11-lea.
Bonnie Tyler (născută Gaynor Hopkins Sullivan, pe 8 iunie 1951) este o cântăreaţă galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii 1970 şi 1980 “It’s a Heartache”, “Holding Out for a Hero” şi “Total Eclipse of the Heart”.
În ciuda ironiilor din partea criticilor săi, Eurovision este un program de televiziune care este urmărit în fiecare an de zeci de milioane de telespectatori şi a contribuit la lansarea carierei unuia dintre cele mai mari nume din muzica disco, grupul suedez ABBA, care a câştigat acest concurs în 1974 cu piesa “Waterloo”.
Pe 9 martie va avea loc la TVR finala naţională, când va fi ales reprezentantul României pentru Eurovision Song Contest de la Malmo, Suedia. România a fost inclusă în a doua semnifinală a concursului Eurovision, care va avea loc pe 16 mai.
Finala europeană va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR, pe 18 mai

Vezi si

După Netflix, și HBO face economii. HBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a oprit producţia de conţinut local din multe ţări europene, inclusiv România, …