Monday , March 4 2024

Bill Clinton va juca în comedia "The Hangover 2"

Fostul pre[edinte american Bill Clinton va putea fi v\zut pe marile ecrane în 2011, în comedia “The Hangover 2”, potrivit unei surse citate de people.com.
Bill Clinton va avea o apari]ie episodic\, jucându-[i propriul rol, în aceast\ comedie care se filmeaz\ în Thailanda. Scena în care apare fostul pre[edinte american a fost turnat\ sâmb\t\, la Bangkok.
Clinton s-a aflat în capitala Thailandei pentru a participa la o reuniune unde a sus]inut un discurs despre energiile regenerabile.
Fanii filmului “Marea mahmureal\/ The Hangover” î[i amintesc cu siguran]\ presta]ia plin\ de umor a fostului campion mondial la box Mike Tyson în aceast\ comedie, lansat\ pe marile ecrane în 2009 [i care s-a bucurat de un imens succes de cas\. În continuarea acestui film ar fi trebuit s\ apar\ [i Mel Gibson, îns\ rolul s\u a fost în cele din urm\ atribuit actorului Liam Neeson.
“The Hangover 2” îi va aduce din nou împreun\ pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms [i Justin Bartha, care au interpretat în filmul din 2009 rolurile a patru prieteni pleca]i într-o c\l\torie plin\ de peripe]ii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. În continuarea acestei comedii, care a avut un imens succes de cas\ – încas\ri de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial -, ac]iunea se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura [i de aceast\ dat\ regia filmului.
Pelicula “The Hangover 2” va fi lansat\ pe marile ecrane pe 26 mai 2011.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …