Saturday , March 25 2023

VIDEO. Ben Stiller s-a întâlnit cu Zelenski la Kiev: „Sunteți eroul meu”

Ben Stiller s-a întâlnit, luni, la Kiev, cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski. Actorul american i-a spus liderului Ucrainei în timpul vizitei sale: “Ești eroul meu”. La rândul său, Zelenski a transmis că ucrainenii simt susținerea sa și a întregii lumi.

“Ucrainenii simt susținerea întregii lumi, inclusiv a multor celebrități. Vizita lui Ben Stiller demonstrează încă o dată acest lucru. Apreciem faptul că sunteți alături de noi în aceste vremuri dificile”, a spus Zelenski în timpul vizitei actorului american în Ucraina.

Conform Digi24, Ben Stiller a vizitat Polonia şi Ucraina și s-a întâlnit cu mai multe persoane afectate de războiul declanşat de Rusia. “Căutarea siguranţei este un drept şi el trebuie respectat pentru fiecare persoană”, a declarat actorul american.

Actorul american, în vârstă de 56 de ani, a ajuns în Polonia sâmbătă şi a fost fotografiat în oraşul Rzeszow din sud-estul ţării, în apropiere de graniţa cu Ucraina, în timp ce stătea de vorbă cu angajaţii unui depozit în care sunt stocate ajutoare pentru refugiaţi, relatează dpa, citată de Agerpes.

Mai devreme în cursul zilei de luni, Ben Stiller a vizitat Irpin, o suburbie a Kievului unde au avut loc lupte aprige la începutul invaziei. Este, de asemenea, cel mai apropiat punct de capitală atins până acum de armata rusă.

„Cred că este greu de înţeles ce se întâmplă cu adevărat fără să vii aici, i-a spus el preşedintelui ucrainean.”Am fost la Irpin azi dimineaţă (…), iar nivelul efectiv de distrugere îl vezi la televizor, îl vezi pe reţelele de socializare, dar e altceva să-l vezi cu adevărat, să-l simţi şi apoi să vorbeşti cu oamenii”.

Volodimir Zelenski i-a mulţumit lui Ben Stiller pentru vizită şi i-a spus că este foarte important pentru el să reamintească lumii ce se întâmplă în Ucraina. „Este esenţial pentru noi ca oamenii să nu uite. Nu este interesant să vorbim despre război în fiecare zi (…), dar pentru noi este foarte important’, a explicat liderul ucrainean.

Cei doi au discutat râzând şi despre interesul comun pentru comedie. „Aţi renunţat la o carieră grozavă de actorie”, i s-a adresat Ben Stiller, celebru pentru filme precum „O noapte la muzeu” şi „Un socru de coşmar”. „Nu atât de grozavă ca a dvs”, a replicat Volodimir Zelenski, care, înainte de a fi ales preşedinte în 2019, a jucat în „Slujitorul poporului”, un serial satiric despre un profesor de istorie de liceu care ajunge în mod neaşteptat preşedinte al Ucrainei.

Ben Stiller, care este de mai mulţi ani ambasador al bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), a vizitat apoi Ucraina luni, când pe plan internaţional este marcată Ziua Mondială a Refugiatului.

 

Vezi si

O fostă angajată a Facebook a povestit cum a câștigat 190.000 de dolari pe an fără să facă nimic

O fostă angajată a Meta a povestit cum a reușit să câștige 190.000 de dolari …