Wednesday , February 1 2023

Andreea Marin ii raspunde Raduleascai: "Inseamna ca sunt o norocoasa"

Mihaela Rădulescu a surprins pe toată lumea, zilele trecute, când a vorbit despre divorţul ei de Ştefan Bănică jr, actualul soţ al Andreei Marin. Mai în glumă, mai în serios, diva a afirmat că s-a despărţit de acesta pentru că artistul a cântat la propria nuntă.
Mihaela Rădulescu a declarat în emisiunea “Alegerile Mihaelei”, pe care o prezintă la Realitatea TV, că unul dintre motivele pentru care a divorţat de Ştefan Bănică jr a fost că acesta a cântat la nunta lor. Afirmaţia a fost făcută într-o notă de umor, după ce diva a aflat de la Delia Matache, invitata ei, că printre artişti există o superstiţie: cel care cântă la propria-i nuntă ajunge să divorţeze.
Deşi Mihaela Rădulescu a făcut referire la Ştefan Bănică jr, actualul soţ al Andreei Marin, “Zâna” s-a ferit să intre într-o dispută cu eterna ei rivală. Întrebată de reporterii Libertăţii ce părere are despre afirmaţia Mihaelei, Andreea Marin s-a rezumat la a răspunde: “Înseamnă că sunt o norocoasă. În schimb, în familia noastră se cântă în fiecare zi, şi asta nu e o glumă, ci un adevăr de care ne bucurăm!”

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …