Saturday , April 13 2024

Alec Baldwin scapă de proces după moartea Halynei Hutchins. El s-a înțeles cu soțul victimei, care va deveni producător al filmului „Rust”

Alec Baldwin a scăpat de procesul intentat de familia Halynei Hutchins, directoarea de imagine ucisă din greșeală pe platoul filmului „Rust”. Cele două părți au ajuns la o înțelegere, care include și un rol de producător, cu profiturile aferente, pentru soțul Halynei Hutchins, relatează CNN.

Termenii financiari ai înțelegerii nu au fost făcut publici. Dar, potrivit o declarație a avocatului actorului, Matthew Hutchins va fi producător executiv al filmului „Rust”, când vor fi reluate filmările, și va primi o parte din profit.

Familia lui Hutchins îi dăduse în judecată pe Baldwin, care era producătorul filmului „Rust”, și pe alți membri ai echipei pentru moartea directoarei de imagine și pentru încălcarea standardelor industriei. „Am ajuns la o înțelegere, care trebuie să fie aprobată de tribunal. Cazul va fi închis. Producția filmului „Rust”, al cărui producător executiv voi fi eu, va fi reluată cu aceeași echipă în ianuarie 2023. Nu sunt interesat să fac incriminări sau să dau vina pe cineva. Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident îngrozitor”, a spus Matthew Hutchins într-un comunicat de presă.

Regizorul filmului, Joel Souza, care a fost și el rănit când arma ținută în mână de Alec Balwin s-a descărcat, va reveni și el pe platoul de filmare. El a salutat implicarea lui Matthew Hutchins în producția filmului „Rust”, spunând că acesta este un tribut adus directoarei de imagine. Alec Baldwin a împușcat-o din greșeală pe Halyna Hutchins în timp ce filma o scenă pentru „Rust”, în octombrie 2021.

Vezi si

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit

Creatorul de modă Roberto Cavalli a murit vineri la Florența, la vârsta de 83 de …