Wednesday , May 29 2024

Adelina Chivu s-a facut blonda si a slabit

Blondă şi cu o siluetă de invidiat! Aşa a fost surpinsă, ieri, Adelina Chivu, în timp ce ieşea dintr-o farmacie de pe Calea Dorobanţi.
În mai puţin de un an de la cea de-a doua naştere, soţia fostului căpitan al naţionalei are un corp perfect.
Kilogramele în minus şi intervenţia chirurgicală la sâni, pe care nu vrea să o recunoască, au făcut-o pe Adelina să arate ca o adevărată adolescentă.
Mamă a două fetiţe, Adelina a considerat că a venit momentul să-şi acorde mai mult timp şi ei.
După ce a scăpat de kilogramele acumulate în timpul sarcinii cu fetiţa cea mică, soţia lui Cristi Chivu a făcut o primă oprire la un salon de înfrumuseţare, din Milano. Şi-a scurtat părul şi l-a  vopsit blond.
Apropiaţi ai Adelinei ne-au declarat că, imediat după botezul Anastasiei, cea de-a doua fetiţă a familiei Chivu, frumoasa moldoveancă a recurs şi la “ajutorul” unui doctor estetician pentru a-şi remodela sânii.
Ieri, Adelina a fost surpinsă de fotoreporterii Click! în timp ce ieşea dintr-o farmacie de pe Calea Dorobanţi. Era îmbrăcată lejer, cu o pereche de jeanşi gri şi cu un maieuţ crem cu broderie. S-a urcat în jeep-ul condus de soţul ei şi s-au oprit direct la locuinţa lor, din Primăverii. (sursa: click.ro)

Vezi si

Actrița Judi Dench nu mai acceptă roluri pentru că nu mai vede, după 65 de ani de carieră

După ce în urmă cu un an spunea că, deși nu mai vede bine, nu …