Monday , August 15 2022

Acasa la sotul si fiul Madalinei Manole

foto: Libertatea
Pentru prima oară de la tragica dispariţie a Mădălinei Manole, de la a cărei moarte se vor împlini, în 14 iulie, doi ani, Petru Mircea, fostul soţ al “Fetei cu părul de foc”, a acceptat să deschidă uşa locuinţei din Otopeni ziariştilor Libertăţii. Casă care a fost martora iubirii lor, dar şi a sinuciderii artistei, iar astăzi e “cuibul” în care creşte băieţelul celor doi, Petru junior, aproape ajuns la vârsta de 3 ani, pe care îi va împlini luna viitoare.
“N-am să permit ca ei să îi facă rău copilului meu, aşa cum au făcut cu mine”, spune Petru, care strânge între timp toate materialele, înregistrările audio-video sau declaraţiile pe care părinţii Mădălinei le- au făcut împotriva lui în aceşti aproape doi ani.
“Cândva, poate că voi spune tot adevărul despre ei, despre tot ce s-a întâmplat. Poate voi face un film documentar, poate voi scrie o carte”, adaugă el. “Eu nu ştiu cum a putut o judecătoare să mă priveze două zile pe lună de prezenţa fiului meu (n.r. – Judecătoria Buftea a acordat bunicilor din partea Mădălinei dreptul de a-l lua pe Petru jr două zile pe lună). Cine plăteşte, cine e responsabil dacă în perioada asta i se întâmplă ceva? Ei spun că nu respect decizia instanţei. Cum pot eu să-mi las copilul pe mâna unor oameni care de doi ani încoace doar mă ameninţă, mă înjură, mă denigrează şi mă blesteamă? Pe mine, tatăl nepotului lor. Ei singuri şi-au refuzat dreptul ăsta, purtându- se aşa, altfel ne-am fi putut înţelege omeneşte. Dar unor astfel de oameni eu nu le pot da copilul! Nici măcar două zile pe lună! Şi o să fac tot ce-mi stă în putinţă să-mi protejez fiul, ca să nu fie traumatizat!”, mai spune Petru.

Vezi si

Gina Lollobrigida vrea să candideze pentru Senat în Italia, pe o listă a Partidului Comunist. Actrița are 95 de ani

La vârstă de 95 de ani, actriţa italiană Gina Lollobrigida, diva de necontestat a cinematografiei …