Sunday , September 25 2022

Filmul “DOMESTIC”, proiectat la USV, joi, vineri si sambata

DOMESTIC AFIS

Unul dintre cele mai asteptate filme ale primaverii, “Domestic”, in regia lui Adrian Sitaru, va fi proiectat in Sala Auditorium “Joseph Schmidt” din incinta Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava, informeaza intr-un comunicat de presa, prof. univ. dr. Stefan Purici, prorector pentru imaginea universitatii.

Potrivit acestuia, “Domestic” este al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru, dupa “Pescuit sportiv” (2008) si “Din dragoste cu cele mai bune intentii” (2011), ambele premiate la  numeroase festivaluri. Regizorului ii apartin si cateva dintre cele mai premiate scurtmetraje romanesti: “Valuri” (2007), “Colivia” (2009), “Lord” (2009), “Chefu’” (2012).

Cu un imaginar minunat, dar si dureros de real, noul lungmetraj al lui Adrian Sitaru este povestea copiilor, a adultilor si a animalelor care convietuiesc, sperand la o viata mai buna, intr-un fel de Arca a lui Noe pe verticala, asezata pe etajele unui bloc.

In documentul citat se arata ca filmul “Domestic” este o productie 4 Proof Film, in coproductie cu Unafilm, Germania, sustinuta de Centrul National al Cinematografiei si realizata cu finantare din partea Medienboard Berlin-Brandenburg Germania, Eurimages, TVR si HBO Romania.

Filmul “Domestic” va fi proiectat la USV joi si vineri, 11 şi 12 aprilie 2013, în intervalul orar 18.00-20.00, respectiv sambata, 13 aprilie, de la ora 16.00.

Vezi si

Muzeul Național al Bucovinei organizează în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal expoziția “Ion Mândrescu, Sculptură”

Muzeul Național al Bucovinei în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal, organizează în perioada 23 septembrie …