Monday , March 4 2024

„Fii bun, nu doar de Crăciun”, iar Iulius Mall te premiază!

La Iulius Mall Suceava ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această perioadă. Decorațiunile de Crăciun, atmosfera de sărbătoare, dar și serviciile pe care le punem la dispoziție te îndeamnă să „Fii bun, nu doar de Crăciun”.

 Până pe 22 decembrie 2023, la Iulius Mall premiem cele mai harnice ajutoare ale Moșului. Dacă ai luat tot ce era pe listă, iar bonurile tale, toate din aceeași zi, depășesc cumulat suma de 400 de lei, te așteptăm la Centrul de Premiere de la intrarea în mall, unde primești pe loc unul dintre cadourile pregătite special pentru tine. Vouchere la Sport VisionXpert BeautyCărtureștithe Makeup SHOPBijuBOX sau Killer, dar și cozonaci, ciocolată sau răcoritoare sunt o parte dintre premii. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe https://suceava.iuliusmall.com/.

În același timp, te înscrii automat în marea tombolă, unde poți câștiga un televizor SamsungExtragerea va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 12.00, când trei norocoși, aleși aleatoriu de un soft special, vor primi câte un televizor. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul Iulius Mall.

Arată-le celor dragi că îi apreciezi, iar noi te premiem!

Vezi si

Manifestare dedicată regretatului critic și istoric literar Alex Ştefănescu, la Biblioteca Bucovinei

Luni, 4 martie 2024, la Biblioteca Bucovinei ”I.G. Sbiera”, în Sala de Artă ”Elena Greculesi”, …