Tuesday , January 31 2023

VIDEO – FOTO. Au fost aprinse luminile Bradului de Crăciun din centrul Sucevei

Luni, 28 Noiembrie, de Ziua Bucovinei, la ora 18.00 au fost aprinse luminile în Bradul de Crăciun instalat pe esplanada centrală din municipiul Suceava, în prezența câtorva mii de suceveni, mulți însoțiți de copii.

Evenimentul este organizat an de an de Primăria Suceava, iar în ultima perioadă a devenit o tradiție de a aprinde luminile în Bradul de Crăciun pe data de 28 Noiembrie, adică de Ziua Bucovinei.

Constant obiceiului din ultimii ani, primarul Ion Lungu a preferat să îl aibă alături pe președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. Asta nu înseamnă că au fost singurii oficiali suceveni care au luat parte la aprinderea luminilor în Bradul de Crăciun, ci dimpotrivă. Însă așa cum avea să spună și primarul Ion Lungu când a luat cuvântul după aprinderea luminilor în Bradul de Crăciun și a mulțumit sucevenilor, cei mai importanți participanți au fost cetățenii care au venit în număr mare, în ciuda vremii destul de friguroase.

Și au continuat să rămână și după ce jocurile de lumini din Brad au fost puse în funcțiune. Desigur, nu a lipsit nici atmosfera de voie bună și nici Târgul de Crăciun care tot de Ziua Bucovinei a fost deschis și care era îndeajuns de ofertant.

”Numărătoarea inversă” a fost făcută de primarul Sucevei, Ion Lungu, și de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Odată cu luminile din brad, care formează spectaculoase jocuri și combinații, au fost aprinse și feeericele instalații luminoase de pe esplanada din centru și din oraș. (D.P.)

 

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …