Saturday , February 24 2024

Urmărire cu focuri de armă a unui bărbat fără permis din Ciprian Porumbescu. Individul a fost reținut și amendat cu 14.000 de lei

Vineri seara, în jurul orei 19.00, un echipaj de poliție aflat pe DN 17, raza localității  Ilișești, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Nissan X-trail. Șoferul mașinii respective nu a oprit însă, a virat stânga pe DJ 178 înspre localitatea  Ciprian Porumbescu și a mărit viteza de deplasare.

Polițiștii l-au urmărit pe o distanță de aproximativ 8 km (pe drumul asfaltat pe și câmp), iar la un moment dat, atât conducătorul, cât și pasagerul din partea dreapta față au coborât din autoturism și au fugit într-o zonă împădurită, polițiștii continuând urmărirea lor pe jos. În timp ce alergau spre pădure, unul dintre agentii  de poliție i-a somat verbal pe fugari, „Poliția, stai că trag!” și a efectuat în plan vertical, 3 focuri de avertisment.

Polițiștii au stabilit că la  volanul mașinii se afla  Pelmuș Denis, de 26 ani, din Ciprian Porumbescu, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. Acesta a sustras autoturismul marca Nissan X-trail, proprietate a tatălui său, din fața porții. Ulterior, în baza unei informații obținute de către polițiști, Pelmuș Denis a fost identificat și preluat de către agenții de poliție de la locuința de domiciliu.

Pe timpul urmăririi, tânărul  a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier, fiind înregistrat de aparatul radar montat pe autospeciala de poliție, fiind sancționat prin 4 procese verbale, cu amendă totală în cuantum de 14.065 lei.

Polițiștii au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o perioadă de 24 ore a lui Pelmuș Denis, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Suceava, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și furt în scop de folosință. (O.S.)

Vezi si

Simularea Evaluării Naționale: Mari probleme la Matematică. Procentul notelor peste 5, mai mic față de anul anterior și nicio medie de 10

IȘJ Suceava a informat că, dintre cei 6.625 elevi prezenți la ambele probe, 4.005 elevi au obținut …