Sunday , January 29 2023

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina la intrarea în Rădăuți

Duminică seara, în jurul orei 23.30, pe Strada 1 Mai din municipiul Rădăuți un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, s-a răsturnat și a fost puternic avariat.

Conform Poliției, în jurul orelor 23:32, Pleșca Sebastian, de 20 de ani, a condus autoturismul marca Skoda pe D.J 178 C din direcția comunei Frătăuții – Vechi către municipiul Rădăuți, fiind singur în autoturism.

Apropiindu-se de o intersecție în sens giratoriu, circulând pe un sector de drum în curbă la stânga, tânărul nu a adaptat viteza de deplasare în curbă, a părăsit partea carosabilă în șanțul din dreapta, iar în urma impactului cu malul de pământ, autoturismul s-a rostogolit, ajungând pe roți, în șanțul din dreapta, orientat cu fața către comuna Frătăuții – Vechi.

Conducătorul auto, Pleșca Narcis Sebastian, a fost aruncat din autoturism, fiind gâsit la o distanță de 1,5 m de roata dreapta spate a autoturismului.

La fața locului, cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare care nu au avut succes, tânărul fiind declarat decedat la orele 00:27.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că vinovăția producerii evenimentului rutier aparține tânărului șofer, care în timp ce conducea autoturismul marca Skoda nu a adaptat viteza de deplasare în curbă.

 

 

 

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un Top 40 aeroporturi din Europa, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …